De Baronierijders

Over ons

68 jaar

De leeftijd van de club

1953

Opgericht in

Slechts € 35

Kosten voor het lidmaatschap
De Baronierijders

Over ons

Automobiel Sport Club ‘De Baronierijders’ organiseert met veel enthousiasme kaartleesritten voor mensen met een passie voor (oude) auto’s en puzzelen met routesystemen. Elk jaar rijden we ca. 10 ritten in West- en Midden Brabant, waarbij we ons inzetten om voor chauffeur en kaartlezer een veilige en uitdagende route uit te zetten.

Naast een bijdrage aan onze eigen kaartleesritten zijn veel leden actief betrokken bij het organiseren van regionale en landelijke ritten. Voorbeelden hiervan zijn de Turfschiprit, de Brabant Grensrit en de Nationale Teamrit. Verder geven we kaartleescursussen en hebben we een aparte competitie opgezet met zgn. droogritten.

Ook voor de liefhebbers van klassiekers zijn wij actief. Elk jaar wordt op de 1e zondag van juni de 6 Uren van Breda georganiseerd. Deze kaartleesrit is al sinds 1998 een van de hoogtepunten van onze kalender en trekt van heinde en verre deelnemers.

De vereniging ASC De Baronierijders is opgericht in 1953 en telt (begin 2020) 160 leden. Wij zijn aangesloten bij de landelijke koepelorganisatie Nederlandse Rittensport Federatie (NRF).

De baronierijders

Kaartleescursus

Naast het organiseren en rijden van ritten wordt ook veel aandacht besteed aan de kennisvergroting van nieuwe of toekomstige leden. Daartoe worden regelmatig kaartleescursussen georganiseerd.

Voor nadere informatie:
info@baronierijders.nl